Zanimljiv internet, gde je dobro oglašavati se na internetu u Srbiji.

Na internetu u Srbiji se možete oglašavati na više mesta, ja ću vam objasniti gde. To su trenutne mogućnosti, možda će se stvari promeniti na bolje.

 Oglašavanje na online mrežama za oglašavanje.


U Srbiji je internet dobio novo ruho, to su mreže za oglašavanje, koje su dosta korisne i sa malo novca možete ostvariti veliku posećenost.

Cena klika je na ovim mrežama iznad 3 dinara, što je dobro jer odgovara našim ekonomskim prilikama. Tako je na E target mreži, koja je dobra i možete eksperimentisati sa njom.

Druga važna mreža je Htt pool koja je isto tako uslužna, Mnoge firme koriste ovakav vid oglašavanja koji je koristan i ima dobre mogućnosti za zaradu. Ako poznajete PPC marketing ovo je prava stvar za vas.

Još jedan poznati oglašivač je Adsense koji je internacionaln i vodi ga firma Google, vrlo je respektabilan i koristan, pruža tačno računanje zarede preko estimate postotka, ko to zna može biti milioner na internetu.

Postavljanje oglasa na pojedine sajtove za oglašavanje.


Tu pre svega spada Facebook ads koji je dosta koristan, jer Facebook ima na milione posetilaca i to je veliko tržište za oblašavanje, ko ima novca može se ovde oglašavati i promovisati, zavisno od budžete zavisi i zarada, oglasi su geo targetovani.

Zatim imamo besplatne ogalsivače kao što je sajt Kupujemprodajem, koji je dosta komercionalan i ima dosta oglasivača i dosta poseta. Zato vam ga ja toplo preporučujem.

Koristie bloger zajednice.

 

Na internetu postoje dosta blogova, nađite nekoliko dobrih blogera koji rade i imaju velike grupe posetilaca kao Deda bor, on ima na hiljade fanova i tamo se možete dobro oglašavati i imati uspeha u tome. 

Potrebno je razvijati blogeraj u Srbiji pa će biti više ovakvih zajednica za oglašavanje, preko banera i linkova, koji prate vaš sajt.

Preko afiliate aplikacije na vašem sajtu.

 

To je jako dobra prilika za vas, jer mreža korisnih afiliata može vam doneti veliki prihod, taj prihod varira od intresantnosti vaše ponude na intenetu.

Potrebno je samo da objavite da imate zanimljiv afiliate program i to je sve. Tada počinje vaš web promet da raste a samim tim i vaš kredibilitet na internetu.

Oglašavanje preko online magazina.

 

Ovo je odlična kombinacija, na intenetu trenutno imamo dosta magazina, koji rade i pišu, kao što je Bašta balkana, Moje grne, Tetka, i drugi, slobodno ih kontaktirajte i evo vam oglašavanja.


Ovo sajtovi su dosta posećeni dosta se šeruju preko društvenih mreža, tako da je to korisno i dobro. Nadam se da će biti još takvih magazina i oglasivača na njima.

Zaključna reč.

 

Pokušajte nešto od ovih stvari i uspećete da dobijete više intresenata za vašu ponudu. To je dobro i iskreno se radujem da postoji intres za oglašavanjem na internetu u Srbiji.


 

 

 




 

Comments

Popular Posts