Romantika ali kako, muž želi da deli suprugu sa drugima.

Slobodni brakovi su pojava koja se javlja sa vremena na vreme svuda po svetu, ispitajmo zašto?

Promoskuitet u braku...

 

On se javlja kod brakova koji se predstavljaju kao moderni i otvoreni. Kako ta veza funkcioniše u malim procentima dobro, obično se završi loše, gledajući opštu populaciju.

Ženama se nesviđa ovakva vrsta braka, one misle da je to loše, jer imaju decu i misle na to kako će oni to da shvate i kako će reagovati ako to saznaju.

Romantika
Naše veze

Žene obično očekuju vernost i prijateljstvo, jer su većinom tako naučene od svojih roditelja. Kod loših brakova, moguće je da se ova pojava formira, jer deca u velikoj meri kopiraju svoje roditelje.

Muškarci koji dele žene drugima....

 

To su promuskuitetni muškarci kojima nije stalo do tog braka, oni misle samo na provod i žele svojim drugovima da pokažu kako su veliki zavodnici i voajeri. To je neko muško dokazivanje, što je loše.

To se bazira na nekim kompleksima koji su urezani duboko u podsvest pojedinaca. Kako se to ispravlja, najbolje kod bračnog savetodavca, jer je on psiholog i savetodavac.

Završna reč...

 

Muž koji deli suprugu drugima nije porodični čovek i nije iskren bračni drug. To je voajer koji je uvek željan dokazivanja, takve osobe se teško prilagode bračnoj atmosferi, i uvek lutaju...



Comments

Popular Posts