Naš internet, šta je bolje Google Chrome ili Explorel, odlučite sami.

Postoje neke nedoumice kod korisnika interneta oko toga šta je bolje koristitii, Google Chrome ili Explorel, ja ću dati neke informacije, na osnovu istraživanja.

Neslaganje u brzini pretrage.

 

Google Chrome je mnogo brži od Intrnet Explorel - a, što je dobro za mnoge korisnike ovog browser - a. Ta brzina utiče na dinamiku pretrage i na uspešnost traženja informacija.

Kada je browser brz, tada vi nemate nikakve probleme oko pronalaženja sadržaja na internetu, lako se manipuliše stranicama i sve ide lako.

Google Chrome i njegove inovacije.

 

Ovaj browser ima funkciju koja se zove Google voice, tako da imate mogućnost da pretražujete Google putem glasa i na taj način dolazite do informacija lako.

Google Chrome ima puno aplikacija uključujući i neke aplikacije za SEO i analitiku web prezentacija, što bih vam toplo preporučio da koristite u vašim intenet pokusima.

Google Chrome ne ostavlja tragove vaše aktivnosti na internetu tako što ne ostavlja cookies u browseru, što mnogo olakšava rad na internetu. 

Tako da vaša istorija pretrage neće biti relevanta za vaša dalja studiranja inteneta. Na osnovu ovoga imaćete lakši pristup mnogim web sajtovima bez ikakvih problema.

Jedino je kritikovano od strane nekih korisnika da Google Chrome nema funkciju open all tabs, što može otežati neke poslove na internetu kod intezivnijeg surfanja netom.

Zaključak


Po mom mišljenju Google Chrome je mnogo bolja verzija, jer su se programeri izveštili u kodiranju web browser - a. Tako da ga slobodno koristie, a Internet Explorel je već polako postao istorija interneta.
 

Comments

Popular Posts