Naš internet, kolika je moguća zarada od Adsense oglasa, za neke zaintresovane.

Kod Adsense oglasa su svi zbunjeni i nikom nije jasno kako se i koliko od toga zarađuje, ali biće malo reči i o tome na ovom blogu.

Kako se zarađuje od Adsensa.

 

Da bi zaradili od Google Adsense oglasa morate da imate dobar blog ili web prezentaciju, kako?

Blog vam mora biti star bar osam godina da je aktivan i da stalno unosite nove tekstove. Tekstovi treba da su unikatni i korisni. Morate rešavati neke probleme i na taj način izložiti sebe javnosti.

Zarada u mnogome varira i od pozicije oglasa na vašim stranicama, zato morate eksperimentisti i meriti CTR klikova, odnosno njen postotak. 

Da li ste motivisani za ovakv vid zarade.

 

Morate biti uporni i odvažni jer bez toga nema zarade. Samo uporni opstaju na tržištu. Onaj ko brzo odustane on nema mogućnosti da postigne visoke rezultate u ovoj oblasti.

Kako se stalno motivisati? Trebalo bi da volite da pišete, da ste stalno aktivni to treba da bude vaša želja, ako to nemate onda niste motivisani i treba vam push up napred.

Motivacija dolazi od želje, a ona vas pokreće na akciju, i tako to radi. Želje se rađaju razne, ali koje su dobre, procenite sami. Sve što je pravedno, pošteno i iskreno, to je dobro i trudite se da budete takvi, jer to Google ceni i voli.

Zaključak.

 

Od Adsense se može živeti. Znam dosta blogova u Srbiji koji su uspeli u tome, zato samo napred i pišite, i to je to.

Comments

Popular Posts