Voće neophodno za zdravlje.

Nisam neki ljuditelj voća ali je ono neophodno zbog redovnog unosa vitamina u organizam. Vitamini su glavni pokretači naših ćelija, naše ćelije se napajaju aminokiselinama iz voća, a aminokiseline su eliksiri mladosti. Ako želimo da produžimo svoj život onda moramo da jedemo voće, koje? Bilo koje ono koje vam je pri ruci i nije skupo, ako imate dvorište možete posaditi umesto breze i jorgovana jedno stablo jabuka, što je dobro za zdravlje i vitku liniju. Zdravlje je nešto najvažnije i treba ga održavati, kako? Tako što redovno šetate i hranite se zdravo. Ja idem redovno u šetnju i svratim u lokalni pab na kafu i ništa više, ali ću početi da više jedem voće i povrće. Što se tiče povrća, trudim se da bidem vegetarijanac, osećam se bolje i staloženije, jer to pozitivno utiče na psihu. To je važno za život svakog čoveka.

Po neka voćka dnevno utiče na smanenje krvnog pritiska i na smanjenje kiseline u želucu i poboljšava krvnu sliku. Ja vam sve to želim da živite zdravo i prosperitetno, jer to je najvažnije. Prosperitetan život je bogat i pun zdravlja i uspeha, što se dans traži, jer niko ne voli da vidi razočaranog čoveka koji izgleda loše i nije zdrav. Zdravlje je na prvom mestu, moramo brinuti o njemu i pravilno se hraniti, jer je ishrana bitna stvar u životu. Unos biljne hrane popravlja izgled čoveka, čovek postaje zanimljivi u društvu, kako? Tako što mu je ten lepši i zrači vitalnošću, vitalan čovek je uvek poželjan i kod suprotnog pola atraktivan.

Moramo biti vitalni i voditi računa o sebi jer je to nešto najvažnije, bez toga ne možemo postići ništa u društvu oko nas. To je imperativ prirode da dominiraju vitalni i snažni, ako smo takvi bićemo napredni i popularni.

Toliko za sada...

Comments

Popular Posts