Novi MLM sistem za regrutovanje članova.

Da li ste čuli da postoji sistem za učlanjivanje ljudi u neki od MLM programa. Ja sam siguran da ima, a objasniću i koji.

Reč je programu Take the SBC Tour, to je program za regrutovanje. Ovaj program je besplatan tako da se možete učlaniti, a da neplatite ni centa. Kako se regrutuje to je prosta računica. Morate nešto znati o web traffic-ingu. I to je to.


To je program koji vam omogućava da imate svoj web sajt, potpuno beplatno, zatim imate kompletan pregled vaših članova kao i mogućnost da vršite advertajzing svog MLM programa. Imate mogućnosti da zaradite na ovim proizvodima. Proizvodi su verovatno kvalitetni i ako se povežete sa članovima i nađete mentora, to može biti uspeh za vas.

Reč je proizvodima za mršavljenje i proizvodima za vitalnost za starije ljude. To je NICH - e, da li je atraktivan, ja mislim da jeste i da može doneti neku zaradu. Kako sa plaćanjima sve ide online i primanje novca je uglavnom preko wire transfera, na osnovu prodatih proizvoda. Proizvod košta oko 60 dolara, što nije mala suma.

Ko voli MLM to je prava stvar za vas, zato samo napred u internet marketing avanture. Internet marketing je još neistražen u Srbiji, ali za početak neke informacije. 

Comments

Popular Posts