Kradja biciklova postala aktuelnost.

U poslednje vreme dobijam informacije od nekih ljudi kako se dešavaju kradje biciklova i drugih potrepština iz kuća. U ovoj godini u blizini moje kuće su ukradena tri bicikal, što je izvanredan slučaj, jer toga ranije nije bilo, sada se to ponavlja iz dana u dan. Šta policija radi, ništa, nije rešen ni jedan slučaj, ali mislim da će se ipak naći počinioc ovih zločina. Pomogao bih policiji u ovome ako bi oni pristali nato. Mislim da imam smisla i talenta da rešim ove slučajeve, ali to je duga priča. Konkurisao sam za posao u policiji, ali aplikacija mi nije bila uvažena još, čekam neki odgovor....

 Ti lopovi zaradjuju sigurno dobre pare, a gde se mogu naći u barovima. Ko izlazi punoi noću, i pronadje društvo sa puno pivskih flaša za stolom i velikim računom u kasi, sigurno mogu biti sumljivi tipovi, ali ni to nije precizan indikator, mada može biti. Lupio bih šljagu svakom onom ko krade stvari od drugih, jer to nije pošteno. Treba biti pošten i živeti od svoga rada, jer je to jedino ispravno.

Kradja biciklova je mala kradja, pa možda policija ne želi da ulazi u to, pošto su to stara bicikla sa malom vrednošću, verovatno ispod pet hiljada dinara, tako da to može biti problem. Ja mislim da je to ipak problem i da o tome društvo treba da vodi računa.

Za sada toliko, zdravo...

Comments

Popular Posts