Da li smo humani prema poplavljenima u Srbiji?

Usled skorašnjih poplava u Košumliji postali smo malo bolji narod, jer je pomoć pristizala sa svih strana, kako iz inostranstva od našeg naroda, tako i iz zemlje. To je zbog toga što je narod shvatio da mora da pomogne jer ti ljudi će sigurno propasti. Bez ove pomoći oko tri hiljade porodica bi ostalo bez krova nad glavom, što je jako loše i poražavajuće. Tako da smo pokazali da smo složni i da možemo uraditi jako puno kada se složimo i dogovorimo., bez tog a nema ništa to je nešto najpotrebnije za nas, dogovor i snalaženje, ako se ne znamo snaći, ništa od posla, tako je u svemu.

Poplave su užasna pojava, odkuda da su tako učestale u svetu, ja mislim zbog nekih tektonskih poremećaja , zbog slaganja tla u kori zemlje. Zemlja to jest, naša planeta je jako stara, tako da je počelo da se dešava novo preslojavanje unutar zemljine kore. Jedan od razloga je možda globalno otopljavanje jer ponornice u kori zemlje postaju veće i na taj način dolazi do neravnomernog sleganja tla zemljine kore.

Zemljina kora je velika mistreija, u dubinama se mogu naći razni artefakti, što je dokaz da se zemljina kora naslaže. To najbolje znaju arheolozi koji vrše iskopavanja i tragaju za davno izmrlim civilizacijama, ako to uopšte postoji, jer se na zemlji sve menja i popravlja, nekad na bolje nekad na gore, ja mislim na bolje jer će civilizacija sama od sebe naći najbolji put opstanka.

I to je to...

Comments

Popular Posts