Zašto je kriza upropastila e mail poštu.

Pošta nam stiže svaki dan, zašto? Zato što dobijamo puno e mail‚-ova raznih sadržina koje nam govore o raznim poslovnim ponudama sumnjivog karaktera, zbog čega? Zato što je kriza i ljudi tragaju za alternativnim načinima za zaradu novca, kako? Tako što apliciraju na razne programe koji nisu validni, mnogi su prevara i laž, zato naemojte verovati u njih, jer će vas izdati. Znam ljude koji su potrošili puno para na programe koji nisu legitimni i koji ne donose zaradu.Zbog toga treba biti oprezan u izboru internet šeme za zaradu. Po meni je najlegitimnije PPC programi, novac je mali ali vremenom može postati veći, ukoliko ste uporni.

Mislim da je taj način potrošnje novca loš, zašto? Zato što je to gubljenje novca, ko ovako izgubi novac taj više nikada neće ući u svet internet marketinga, što je velika nauka i struka. Morate biti jako edukovani i ići na silne kurseve. Kod nas ih nema, zašto? Zato što nemamo organizovano internet tržište koje mora biti potpuno uredjeno na taj način što postoje instruktori i uče ljude kako da zaradjuju na internetu. Morate biti jako vredni i inteligentni kako bi razbili kod. Ko to uradi taj je velik, ko to nezna nije ništa. To ja mislim.

Internet marketing je moćno oružije u rukama marketara koji pomoću njega uspešno promoviše neki proizvod, kao na primer: knjigu, neki software ili neki program za zaradu.

I eto to je to....

Comments

Popular Posts