Riba kao nasušna hrana.

Riba je dobra za ishranu, kako? Odlučite sami....

Riba je simbol dobre nade. Slavljena je na raznim kontinentima, kao nešto jako sveto i dobro. Što se tiče ishrane riba je puna korisnih sastojaka. Ti sastojci poboljšavaju vaše kosti, one postaju čvršće, tako da nema poroznosti i reume. Ko je puno jeo ribu nikada nije bolovao od reume u kostima. Dalje, riba je dobra za vašu mentalnu koncentraciju, što je dobro za đake i studente, jer se bolje pripremaju ispiti. Svaki ispit je težak, zato treba biti vešt i koristiti sve što je moguće, da bi se bolje učilo. To mogu biti i sardine. Što je jako dobra solucija. Ko jede jednu konzervu sardine dnevno, biće trajno zdrav, i neće bolovati od reume.

Riba je mitska životinja. Spominje se i u Budizmu kao prometej nade i opstanka. Nju je slavio i Hamurabi u svojim spisima, pričajući o njoj kao stvorenju koje je blisko Bogu, kako? Tako što pruža čoveku sve što mu je neophodno i to je tako, isto kao i Bog, što daje čoveku, sve što mu treba, tako i riba u njegovim očima. Stari Hamurabi je bio u pravu, tako da su sve to trajne stvari koje su vezane za ribu. Riba podiže moral i jača integritet čovek, svaki ribar je optimista i ima jaku volju, sve su to zasluge ribe, zato je često jedite jer će te biti bolji ljudi i zdraviji, a osim toga i predaniji profesiji i poslu kojim se bavite.

Riba je izvor svega dobroga, jer je čista jer je u vodi i priroda ju je darivala mnogim korisnim stvarima, eto to je to...


Comments

Popular Posts