Pages

Friday, 24 October 2014

Riba kao nasušna hrana.

Riba je dobra za ishranu, kako? Odlučite sami....

Riba je simbol dobre nade. Slavljena je na raznim kontinentima, kao nešto jako sveto i dobro. Što se tiče ishrane riba je puna korisnih sastojaka. Ti sastojci poboljšavaju vaše kosti, one postaju čvršće, tako da nema poroznosti i reume. Ko je puno jeo ribu nikada nije bolovao od reume u kostima. Dalje, riba je dobra za vašu mentalnu koncentraciju, što je dobro za đake i studente, jer se bolje pripremaju ispiti. Svaki ispit je težak, zato treba biti vešt i koristiti sve što je moguće, da bi se bolje učilo. To mogu biti i sardine. Što je jako dobra solucija. Ko jede jednu konzervu sardine dnevno, biće trajno zdrav, i neće bolovati od reume.

Riba je mitska životinja. Spominje se i u Budizmu kao prometej nade i opstanka. Nju je slavio i Hamurabi u svojim spisima, pričajući o njoj kao stvorenju koje je blisko Bogu, kako? Tako što pruža čoveku sve što mu je neophodno i to je tako, isto kao i Bog, što daje čoveku, sve što mu treba, tako i riba u njegovim očima. Stari Hamurabi je bio u pravu, tako da su sve to trajne stvari koje su vezane za ribu. Riba podiže moral i jača integritet čovek, svaki ribar je optimista i ima jaku volju, sve su to zasluge ribe, zato je često jedite jer će te biti bolji ljudi i zdraviji, a osim toga i predaniji profesiji i poslu kojim se bavite.

Riba je izvor svega dobroga, jer je čista jer je u vodi i priroda ju je darivala mnogim korisnim stvarima, eto to je to...


Post a Comment

Copyright Text