Ko voli internet nije mangup.

Onaj koji voli internet nije mangum, kako? Tako što je dobar jer je željen velikih informacija i željan je znanja, a danas bez znanja ništa, znanje je sve. Onaj koji nema znanja zaostaje u društvu i nikada se ne usavršava. Onaj što se usavršava taj će napredovati i imati znanja koja će mu pomoći u životu. Ta znanja su mu uvek validna i pomoću njih on može lako da funkcioniše u društvu. Društvo voli one što napreduju i uče, oni koji uče uspevaju, akoji to nerade zaostaju. Publika misli da je u životu sve lako, ali nije, mora se puno truditi dosta, da bi se postigao neki uspeh mora se dosta vežbati i imati smisla za neki posao.

Internet nam pruža mnoge radosti. To su igrice, muzika i naravno knjige, koje nam daju veliko izobilje znanja. To znanje je besplatno i ništa se neplaća, zbog toga je internet dobar i koristan. Onaj što pokušava da bez muke osvoji internet taj to neće uspeti, jer se treba dosta mučiti i truditi oko njega, jer sve je muka, bez muke ništa, mučeništvo je sastavni deo života i to je tako.

Morate voleti internet i da to bude vaša strast, bez toga ovaj posao vam neće pružati nikakvo zadovoljstvo. Ukoliko nije zadovljstvo to je onda neki veliki napor, koji nije za svakoga. Taj veliki napor će se isplatiti tek nakon nekoliko godina, ukoliko ste uporni i istrajni.

I to je to....


Comments

Popular Posts