Pages

Friday, 24 October 2014

Da li pecate ribu?

Pecanje je veština stara nekoliko hiljada godina, ako želite ribu na stolu, onda samo napred, na vodu, na pecanje...

Riba se peca na više načina, kako? Tako što vam treba dobar lovački pribor, šta to podrazumenva? Tu pre sveka spada štap, određene debljine, on može biti deblji ili tanji, za hvatanje krupnije ribe, trebaju deblji štapovi, što je krupna riba na stolu, za manje ribe se koriste udice koje su manje kao i štap. Morate biti jako strpljivi i posvećeni, ponekad treba čekati i po nekoliko sati da bi stigao ulov. Ko čeka, taj i dođe do ulova, kako? Tako što je istrajan i spreman da čeka, taj koji čeka, taj i dobije ulov. Onaj koji nema strpljenje, taj izgubi ulov i ostaje praznih ruku. Pecaroški pribor mora biti dobro podešen i morate znati vezati mamce i udice na najlon, jer tu se vidi veština pecaroša. To je veština jako potrebna svima.

Poslovni ljudi bi trebalo da izdvoje malo vremena i da se posvete pecanju. Onaj ko se posveti pecanju mora da bude snalažljiv i da bira pribor koji mu najviše odgovara. Najbolje je posavetovati se sa iskusnim ribarima. Ribolovaca ima puno, tako da možete steći iskustvo od njih. To iskustvo je dragoceno i vodiće vas ka dobru i bićete vrsni pecaroši, na taj način će te uživati u ribi na trpezi. Morate to praktikovati često i istrajno jer bez toga ništa. Morate biti uporni i istrajni, jer je tako bolje.

Eto toliko o ribi na stolu, to je najlakši i najzdraviji put do trpeze, srećno...
Post a Comment

Copyright Text